شماره تلفن09139519001
آدرس ایمیلinfo@artakava.ir
فروشگاه اینترنتی آرتاکاوا
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه مرغ با ارده و سیب زمینی تنوری

امروز میخوایم طرز تهیه یک غذای خوشمزه با ارده رو بهتون آموزش بدیم.

همانطور که میدانید مرغ تقریبا غذائیه که طعم غالبی نداره و اصولا برای خوشمزه کردنش باید از طعم دهنده ها استفاده کنیم که این طعم دهنده ها تقریبا بین تمامی مردم و به خصوص ما ایرانی ها غالبه و اکثرا آبلیمو ، پیاز ، زعفران ، سیر هستش.

اما امروز توی این آموزش قصد داریم که طرز تهیه غذائی با طعم کاملا متفاوت از مرغ رو ارائه کنیم.

شاید برای شما هم باعث تعجب بشه ولی این غذا بسیار خوشمزه هستش و بافت مرغ رو کاملا نرم و خوب کرده.

در ادامه ببینیم برای تهیه این غذای خوشمزه به چه موادی نیازمندیم.

مواد لازم

برای ۳ نفر

  1. به اندازه ۳ نفر مرغ
  2. ۲ قاشق غذاخوری ارده
  3. ۴ تکه سیب زمینی متوسط
  4. سس مرغ (توضیحات دارد)

مراحل طبخ

  1. سس مرغ رو آخر آخر درست میکنم که داغ باشه.
  2. مرغی که یخ نداشته باشه رو اول کف قهوه ایش رو میگیریم.
    بعد زمانی که مجدد برای پخت گذاشتم، توش ارده رو میریزیم.
    وقتی که ارده با آب قاطی شد، شکل یک دستی نداره و گوله گوله شناوره توی آب
    بهش توجه نکنین. کارتون درسته و نهایتا نتیجه خوشمزه ای دارین.
  3. خیلی خیلی کم نمک میریزیم.
  4. میذاریم با شعله کم و طولانی بپزه.
    اندازه یک و نصفی لیوان آب میریزیم و نمیخوایم که آبی بمونه.
  5. خوب حالا بریم سراغ سیب زمینی هامون؛ پوستشو کامل میشوریم و تنوری میپزیمش (کف قابلمه رو یه لایه نمک میریزیم و سیب زمینی ها رو با پوست میذاریم که بپزه با شعله کم)
  6. بعد از نیم ساعت که به مرغ سر بزنین میبینین که گوشت در عین ناباوری پخته ولی بازم بذارین بپزه تا آبشو بکشه. من گذاشتم برشته شد
  7. حالا سس رو با
    دو تا قاشق رب گوجه فرنگی یک قاشق سس تند
    کمی شکر
    یذره سماق
    کمی کره
    درست میکنیم.
    بعد از تفت دادن رب گوجه، بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم. اندازه دو سوم لیوان آب میریزیم و هم میزنیم. گوشت رو میچینیم توش و درشو میزنیم.
    تو این فاصله میز رو میچینیم و بقیه رو صدا میزنیم.
    توی یه ظرف خوشگل که دوسش داریم میکشیم و سرو میکنیم.
    از خوردنش لذت ببرین و نوش جون
0
دیدگاه‌های نوشته