فروشگاه اینترنتی آرتاکاوا
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

طرز تهیه کیک ارده ؛ کیک غیراسفنجی ولی با بافتی نرم و عالی

مواد لازم برای تهیه کیک ارده

۱تخم مرغ۳ عدد
۲آرددو و نیم پیمانه
۳بکینگ پودریک قاشق سوپ خوری
۴شکریک و نیم پیمانه (من یک پیمانه زدم)
۵شیریک دوم پیمانه
۶اردهیک دوم پیمانه
۷کنجددو قاشق سوپ خوری
۸روغن مایعدو سوم پیمانه
۹گردو خرد شدهدو قاشق سوپ خوری(در صورت تمایل)

تخم مرغ ها و شکر رو با هم بزنید تا حجمش دو برابر شه .

روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید .

آرد و بکینیگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

در آخر ارده را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن هم بزنید .

قالب را چرب کنید و‌ کنجد بپاشید .

مایه را ریخته در صورت تمایل به استفاده از گردو، آنها را روی کیک بریزید .

در فر۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه (تا زمانیکه تستر از داخل کیک تمیز بیرون بیاید) قرار دهید .

نوش‌جان .

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*