0 محصولات
نمایش سبد خرید
طرز تهیه کیک ارده ؛ کیک غیراسفنجی ولی با بافتی نرم و عالی

مواد لازم برای تهیه کیک ارده
۱ | تخم مرغ | ۳ عدد |
۲ | آرد | دو و نیم پیمانه |
۳ | بکینگ پودر | یک قاشق سوپ خوری |
۴ | شکر | یک و نیم پیمانه (من یک پیمانه زدم) |
۵ | شیر | یک دوم پیمانه |
۶ | ارده | یک دوم پیمانه |
۷ | کنجد | دو قاشق سوپ خوری |
۸ | روغن مایع | دو سوم پیمانه |
۹ | گردو خرد شده | دو قاشق سوپ خوری(در صورت تمایل) |
تخم مرغ ها و شکر رو با هم بزنید تا حجمش دو برابر شه .
روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید .
آرد و بکینیگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
در آخر ارده را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن هم بزنید .
قالب را چرب کنید و کنجد بپاشید .
مایه را ریخته در صورت تمایل به استفاده از گردو، آنها را روی کیک بریزید .
در فر۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه (تا زمانیکه تستر از داخل کیک تمیز بیرون بیاید) قرار دهید .
نوشجان .
0